vpdrive vervoer in alle comfort

VP Drive professioneel vervoer, vlot, veilig en comfortabel van uw beginpunt naar uw bestemming.

professionele chauffeur
VP Drive
Otterdaelstraat 13 A
B-2310 Rijkevorsel

Gsm: + 32 (0)494 64 04 13

Email: info@vpdrive.be

Vervoer in alle comfort

VP Drive privé chauffeur diensten
Wie zijn wij?

Onze thuisbasis bevindt zich in de regio Antwerpen. Vlakbij de haven van Antwerpen. Wij zijn een vervoersbedrijf met bekwame en beleefde chauffeurs die voor een aangenaam en zorgenloos vervoer zorgen. Wij vervoeren vooral personen naar grote openbare plaatsen; luchthavens, stations, havens, hotels, beurzen, evenementen,... maar tevens het vervoer van dringende documenten of pakketten. Iedereen en alles komt steeds picobello op zijn bestemming aan.

Wij zijn hoofdzakelijk actief in de Benelux en de andere buurlanden. U kan bij ons terecht vanaf 1 persoon tot grotere groepen. Wij hechten belang aan uw comfort om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. U betaalt steeds de afgesproken prijs. Onze tarieven zijn competitief, wij bieden u een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wij rijden steeds vlot en veilig.

Onder het motto huur een privé chauffeur, zijn wij tevens uw partner voor allerlei evenementen. Dit gaat van een rit heen en terug naar uw favoriet restaurant, een avondje uit naar theater, naar optredens, naar evenementen, waar u zeer moeilijk een parkeerplaats kan vinden of die duur betaald. Wij kunnen pendeldiensten organiseren en nog veel meer, kortom u kan op ons rekenen voor elk type van personenvervoer. Ook voor die speciale gelegenheden, trouwfeesten, communiefeesten, jubileums, ... waar men naar verschillende plaatsen moet gebracht worden is VP Drive de juiste keuze.

Heeft u een speciale wens, een oude oldtimer als trouwauto, geen zorgen wij zorgen voor de geschikte automobiel. Wij staan tevens in voor de organisatie van uw vervoer.

Al onze chauffeurdiensten gelden voor particulieren en ondernemingen

personenvervoer op maat naar de gewenste plek in alle veiligheid met ervaren chauffeurs

een deel van ons wagenpark

wij passen ons vervoer aan, aan uw wensen. Vragen staat vrij!

haven transport

haven transport

vervoer in de havens
personenvervoer minibusjes

Tot 8 reizigers met bagage

vlot en veilig naar je bestemming
laadruimte

groot pakketje te vervoeren?

In elk busje gaat de inhoud van 2 paletten

2968
verschillende bestemmingen

50+
luchthavens, stations, havens

218
tevreden vaste klanten

90000+
meer dan 90.000 km per jaar

VP Drive betekent ook ...

professionele chauffeurs die 24 / 7 tot uw dienst zijn

betalingsmogelijkheden

meerdere betalingsmogelijkheden

Cash, creditcard, maestro en voor onze vaste klanten en bedrijven de mogelijkheid via overschrijving. Betaling met kaart op voorhand meedelen aub.
airport service

Deel ons uw vluchtgegevens mee

Niemand wil zijn vlucht, boot of trein missen. Wij zijn online en volgen mee de reisinfo op. Zodat u op tijd bent. VP Drive = No stress!
vaste tarieven

Altijd vaste tarieven, geen onaangename verassingen

Dag of nacht, week of weekend. Bij ons geldt steeds hetzelfde tarief. Eenvoudige prijzen voor tevreden klanten

U wenst uw rit online te reserveren of u wenst een offerte? Doet het snel en online via het reservatieformulier! Gemakkelijk en met een gerust gevoel naar uw bestemming.