vpdrive vervoer in alle comfort

VP Drive professioneel vervoer, vlot, veilig en comfortabel van uw beginpunt naar uw bestemming.

professionele chauffeur
VP Drive
Otterdaelstraat 13 A
B-2310 Rijkevorsel

Gsm: + 32 (0)494 64 04 13

Email: info@vpdrive.be

Vervoer in alle comfort

trouwfeest evenementenvervoer ceremonie oldtimer prive chauffeur evenement festival

Evenementen

trouwfeesten

communiefeesten

familiefeesten

festivals

vrijgezellenavond

VP Drive uw ideale partner voor het het vervoer naar en tijdens uw evenementen 7 dagen op 7.

shuttle service

Pendeldienst

Shuttlediensten

Sommige evenementen zijn moeilijk bereikbaar, een parkeerplaats vinden is nog erger. Wij bieden u met onze pendeldienst een veilig en comfortabel alternatief. Al naar gelang het aantal personen, brengen wij u met de auto tot zo dicht mogelijk aan de ingang.

Er is niet overal openbaar vervoer. Wij rijden overal en staken nooit. Geeft u ergens een feest in een superlocatie, maar met weinig parkeerplaatsen in de buurt. Onze pendeldienst brengt al uw gasten ter plaatse. Al onze voertuigen zijn voorzien van het nodige comfort en in de kofferruimte kunnen we heel wat opbergen.

Communiefeest

Communie of lentefeest

Wij vervoeren de communicant met het hele gezin van de school, van de kerk, naar het feestgebeuren. Meestal wordt er wel ergens een receptie gegeven waar er al eens een glaasje gedronken wordt.

VP Drive zorgt dat u veilig van de ene plaats naar de andere wordt gebracht. In onze busjes kunnen wij 8 passagiers meenemen. Meer volk, geen probleem wij zorgen voor de nodige capaciteit. Op het einde van het communiefeest of lentefeest, kunnen wij het gezelschap veilig naar huis brengen.

communiefeesten
trouwfeesten

Trouwfeest

Huwelijk

De dag van je huwelijk, is voor velen op dat moment de belangrijkste dag van hun leven. Je moet aan 101 dingen denken, de zenuwen kriebelen, .... het is verstandig om op zo'n belangrijke dag niet zelf te rijden. Het bruidspaar, de suite, .... gaan naar verschillende plaatsen. Huis van bruid en bruidegom, gemeentehuis, kerk, feestzaal, nog wat huwelijksfoto's trekken,... op zo'n dagen is goed professioneel personenvervoer een van de punten die perfect moeten lopen.

Al onze chauffeurs zijn ervaren en behulpzaam. Wij nemen niet de taak van een ceremoniemeester over maar zien wel dat de bruidsjurk in de auto zit. Wilt u als bruidspaar een oldtimer, of een klassevolle auto, wij kunnen dit voor u regelen. De suite volgt in busjes tot 8 personen achter het koppel.

Verjaardagsfeest

Kinderfeesten

Het is de verjaardag van uw kind en uw wilt haar of hem verassen samen met hun beste vriendjes. Wij zien dat uw kinderen veilig in de auto zitten en brengen hen op een prettige wijze naar het feestgebeuren.

Op het einde brengen wij de kinderen veilig terug naar uw woning of rechtstreeks naar hun thuis. De cadeautjes kunnen mee, daar is altijd plaats voor.

verjaardagen kinderen
festival

Festivals

Massa evenementen

De dichtsbijzijnde parkings van grote festivals liggen soms op een halve kilometer. Gepakt met rugzak, tent, eten en drank zijn sommige festivalgangers al moe voordat het begonnen is. In onze vans kunnen wij tot 8 passagiers meenemen. Waardoor de prijs per persoon heel schappelijk is.

Na een meerdaags festival is het nog meer aangewezen om u te laten rijden.

Vrijgezellenavond

BOB service

Moeten we nog uitleggen waarom u een prive chauffeur nodig heeft op een vrijgezellenavond?

Voor ieder "nuchter" mens is dit vanzelfsprekend. Op een vrijgezellenavond worden meestal naar meerdere plaatsen gereden. Onze dienst maakt dat het gezellige gevolg ook verder kan rijden, men hoeft zich daarom niet te beperken tot 1 gemeente of stad.

VP Drive driver services, chauffeursdiensten

vrijgezellen
Pakket 3 uur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Grab this perfect solution.

Pakket 5 uur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Grab this perfect solution.

Pakket 10 uur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Grab this perfect solution.

Evenementen en feestvervoer

Als het feest is moet je vieren. Neem geen risico, boek een privé chauffeur. Wist u dat wij eveneens met uw eigen wagen kunnen rijden?

  • Huwelijk
  • Communnie
  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Vrijgezellenavond
  • Trouwfeest
  • Happenings
  • Personeelfeesten
  • Familiefeesten
  • Massa evenementen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw feestvervoer?